Fotó: pixabay.com

Mezei Eszter írása


Ha már a tavaszi vitaminraktár feltöltésről írtam egy pár gondolatot, hoztam nektek egy finom vitaminbomba receptet is.

Sült csirkemell padlizsános zöldségkörettel

Hozzávalók:

Elkészítés:

A csirkemellet kisebb darabokra vágjuk, majd megpirítjuk a felforrósított olajon. Kivesszük és félretesszük. Falatnyi darabokra vágjuk a megtisztított padlizsánt, paprikát, cukkinit és paradicsomot. Megfonnyasztjuk a felaprított hagymát a csirke pecsenyelevében, majd hozzáadjuk az előkészített zöldségeket és 5 percig együtt pirítjuk. A zöldségragut az összezúzott fokhagymával ízesítjük. Belekeverjük a szóját és a ketchupot. Végül sózzuk, borsozzuk. A zöldségekhez adjuk a húst is, és további 5 percig együtt főzzük. Friss zöldfűszerekkel díszítjük.

Jó étvágyat!


Mezei Eszter

Humánkineziológus Edzés OtthonBomba forma Program

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük