Mezei Eszter írása


A karácsonyi menüt is el lehet készíteni kímélő módon.

Nem feltétlenül kell a töltött káposztás, rántott halas nagy kajálásokban gondolkozni. Ha tele esszük magunkat ezekkel a nehéz ételekkel, akkor tuti biztos, hogy az emésztésünkkel gondban leszünk, és a mérleg is 4-5 kg-mal többet mutatni a karácsonyi ünnepek után. Pedig ennek nem kéne így lennie.

Mutatok egy olyan receptet, amit könnyen el lehet készíteni, nem fog felpuffasztani, kalória értéke is barátibb, és kíméli az emésztőrendszered.

Hozzávalók:

Elkészítése:

A céklát felszeleteljük, majd fűszerezzük: só, bors, xilit és egy kevés citromlé. Ezt követően beleforgatjuk egy kis doboz natúr joghurtba. Elrendezzük egy tálon, majd a lazacszeleteket rátesszük – bármilyen formában – akár felcsíkozva, akár kis halmokat formázva belőlük. Végén rácsipkedünk egy szál kaporzöldet. A kapor és a lazac igen jó barátok.

Jó étvágyat!



Mezei EszterEdző, MasterTrainer, humánkineziológus
www.mezeieszter.hu
www.facebook.com/eddz.mezei.eszterrel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük