Mezei Eszter írása


Epres joghurttorta

A joghurtban feloldjuk a zselatint, kis lángon felfőzzük, majd kihűtjük. A tejszínhabpótló-porból a tejjel kemény habot verünk és a kihűtött joghurthoz keverjük. A masszát kapcsos tortaformába öntjük, megszórjuk kockára vágott gyümölcsdarabokkal, majd hűtőszekrénybe megdermesztjük. Ha megdermedt, kirakjuk a maradék gyümölccsel, tetejére öntjük a tortazselé porból a tasakon jelzett módon elkészített tortazselét és hűtőszekrényben megdermesztjük.

Könnyű és finom! Jó étvágyat hozzá!

Mezei EszterHumánkineziológusEdzés OtthonBombaforma ProgramME Sport Ruházat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük