
Mezei Eszter írása
Koktélparadicsom ágyon sült csirkemell
- 120g csirkemell
- só
- provence-i fűszerkeverék
- 1 fokhagyma
- 10ml étolaj
- 100g koktélparadicsom
- 2db újhagyma
- 250g krumpli
- rozmaring
A csirkemelleket ketté vágjuk, a bőrüket bedörzsöljük sóval, provence-i fűszerkeverékkel, majd ráöntjük a fokhagymás étolajat. Egy tepsiben elrendezzük a megmosott koktélparadicsomokat és a kettévágott újhagymákat. Meglocsoljuk az étolajjal, rátesszük a bepácolt csirkemelleket, és 180 fokos sütőben kb. 40 percig sütjük. Az krumplit alaposan megmossuk, a héját ledörzsöljük, de nem hámozzuk meg, majd egy másik tepsibe tesszük. Meglocsoljuk olívaolajjal, megszórjuk frissen felaprított rozmaringgal, sózzuk, és a csirkével egy sütőbe helyezve, légkeveréses funkcióban egyszerre megsütjük.
Jó étvágyat!
Mezei Eszter Humánkineziológus Edzés Otthon Bombaforma ProgramME Sport Ruházat