Fotó: mindmegette.hu

Mezei Eszter írása


A lasagne épp úgy, mint a bolognai spagetti minden családban adu ász és nagy kedvenc. Hogy hogyan készíthetjük el finoman és egészségesen, Mezei Eszti receptjéből megtudhatjuk. Jó étvágyat hozzá!

Cukkinis lasagne (4adag)

A felaprózott vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, majd a lereszelt cukkinit hozzáadjuk, és megpároljuk. Bazsalikommal, oregánóval, sóval és borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a paradicsompürét. Az olajból, a lisztből és a tejből besamelmártást készítünk. Majd egy hőálló tálba az alábbiak szerint rétegezzük: paradicsomos szósz – lasagne lap – besamelmártás

A legfölső réteg egy paradicsomos szósszal legyen lefedve, majd erre jöjjön a lereszelt sajt. 30 percre betesszük a 200℃-ra előmelegített sütőbe.

Mezei EszterHumánkineziológus Edzés Otthon Bombaforma Program ME Sport Ruházat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük