Fotó: pixabay.com

Mezei Eszter írása


Szójaszószos-gyömbéres karajcsíkok, mentás uborkasalátával, rizzsel

Hozzávalók:

Elkészítés: A rizst a szokásos módon elkészítjük. A sertéscombot vagy karajt vékony csíkokra vágjuk, forró serpenyőben, 1 ek olajon átpirítjuk, hozzáadjuk az őrölt vagy reszelt friss gyömbért, a zúzott fokhagymát, a szójaszószt, borsozzuk, chilivel ízesítjük (ízlés szerint). Gyorsan készre pirítjuk, vigyázunk, ne égjen oda. (A hús ebben az állapotában fagyasztható.)

Az uborkát lereszeljük, a joghurttal egy tálban kikeverjük, a mentalevelet nagyon vékony csíkokra vágjuk, hozzáadjuk. Sózzuk, borsozzuk. A húst a rizzsel, uborkasalátával fogyasztjuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Mezei Eszter Humánkineziológus Edzés Otthon Bombaforma Program

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás