Emu tollából


Az év legjobban várt motoros eseményén is túlvagyok.

Önmagában a felvonulás nem volt hosszú. Másfél órás kör Budapest közepén. Mire megtaláltam az olyan piros nyakkendőt, mint a Guzzi tankján a sas… na, az majd egy napot vett igénybe. 

2022-ben végre az elmúlt évek magányos jótékonykodását követően újra együtt hívhattuk fel a figyelmet a férfiak egészségére világszerte.

DGR, Distinguished Gentleman’s Ride.

Egy esemény, melyen a megannyi úriember egyszerre mutatja meg magát és, ahol  bámulatba eső nézelődők számtalan kétkerekű ínyencséget láthatnak. A Hősök tere és Budapest legimpozánsabb sugárútja az idén 20. éve a világörökség részét képező Andrássy út, méltó helyszíne volt a felvonulásnak.

Kattints a képre, és nézd meg a Route42 oldalán a felvonulásról készült többi képet is.

A motoroktól visszhangzott a belváros. Amerre éppen jártunk ott néhány percre megállt a vasárnapi forgatag. A járókelőknél, turistáknál előkerültek a telefonok és fényképezőgépek. Nincs a világon ehhez hasonló motoros felvonulás. Tweed zakók, mellények, fényesre waxolt cipők, csokornyakkendők,  csillogó tankok és gondtalan jó kedv. Ezek voltak a legszembetűnőbb jellemzői a vasárnap délutánnak.

Jövőre is megyünk!  Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás