Fotó: sobors.hu

Mezei Eszter írása


Könnyű, ízletes és egyszerű. Garantáltan a család kedvence lesz.

Elkészítés

A csirkemelleket csíkokra vágjuk, és szójaszószban legalább fél órán át pácoljuk. Ezt követően a húsokat lecsöpögtetjük, de a páclevet nem öntjük ki. Teflon serpenyőben melegített olajon átsütjük a húst, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát, az apróra vágott vöröshagymát, az ananász darabokat, és ráöntjük a húsleves kockából készített levet, majd citromlével, páclével és fűszerekkel ízesítjük, végül készre pároljuk és rizzsel tálaljuk.

Jó étvágyat!


Mezei Eszter Humánkineziológus Edzés Otthon Bombaforma Program

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük