Mezei Eszter írása
Könnyű, ízletes és egyszerű. Garantáltan a család kedvence lesz.
Elkészítés
- 120g csirkemellfilé
- 100g kalifornia paprika
- 10g vöröshagyma
- 50g ananász konzerv
- 5g étolaj
- ½ húsleveskocka
- szójaszósz
- őrölt gyömbér
- citromlé
- őrölt kocka
- só
A csirkemelleket csíkokra vágjuk, és szójaszószban legalább fél órán át pácoljuk. Ezt követően a húsokat lecsöpögtetjük, de a páclevet nem öntjük ki. Teflon serpenyőben melegített olajon átsütjük a húst, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát, az apróra vágott vöröshagymát, az ananász darabokat, és ráöntjük a húsleves kockából készített levet, majd citromlével, páclével és fűszerekkel ízesítjük, végül készre pároljuk és rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat!
Mezei Eszter Humánkineziológus Edzés Otthon Bombaforma Program