Emu tollából


“Long time ago in a galaxy far, far away…”

Érkezésünkkor a Commanding Officer fogadott minket a Csili lépcsőjén, Pesterzsébet szívében, Budapesten, Magyarország fővárosában, Európában a Föld bolygón a Naprendszerben. Ott kiképzésre átadtam a gyereket, én pedig egy kényelmes székben leülve hagytam, hogy átjárjon az erő.

A III. Galaktikus Családi Nap programjaiba a második rohamosztagos képzés kezdetekor csatlakoztunk be. A gyerekek lelkesen vetették alá magukat a kiképzést vezető Snowtrooper utasításainak.

A délután programjai között szerepelt még jelmezverseny, Hologalaktikus kvíz, Kvízmesterek háborúja és jó pár előadás a Star Wars univerzumot érintő témában. Rajongóknak kötelező, mindenki másnak ajánlott program volt, aki időrendben látta az epizódokat. Legalább annyi fanatizmus kell ahhoz, hogy élvezni tudjuk.

A gyerek nagyon élvezte, hogy aktív részese lehetett a rendezvény által ennek a képzeletvilágnak. Köszönet az 501-es Légió Magyarországi Helyőrségének.

A magam részéről elbogarásztam a standok, kiállítók sűrűjében, és Istennek hála vagy az erő által vezérelve a FlegmArt asztalán megtaláltam az egyetlen emléktárgyat, amit nem hagyhattam ott a III. Galaktikus Családi Napon.

Az erő legyen veletek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás