Dobozi-Dudás Bernadett írása


Már csak pár nap és megrendezésre kerül az I. Fóti Egészségnap a Vörösmarty Művelődési Házban. Rendezvényünk célja, minél szélesebb körben felhívni a figyelmet az egészségmegőrzés, a betegségmegelőzés fontosságára, a sport, a mozgás szeretetére szolgáltatások, előadások, élmények formájában. Nem titkolt szándékunk az egészségnap résztvevőit ösztönözni a helyes táplálkozásra, a mozgásra, a lelki egészségvédelem fontosságára, hiszen az egészség tudatos megőrzése komplex feladat. De nézzük meg, mi vár a rendezvényre látogatókra szombaton:

Muharay terem

10.00 Salsation + Pound Mezei Eszterrel és Faluvégi Andrással – A Salsation egy funkcionális edzésen alapuló vidám és addiktív táncos fitness program, igen erős zeneiséggel, illetve lírai kifejezéssel, a Pound pedig egy olyan cardio edzésforma, amely egyrészt igazán átmozgatja, megdolgoztatja az egész testet, másrészt a zene ritmusa, hangulata, üteme felébreszti a benned “szunnyadó” rocksztárt. Most itt az idő, hogy mindkét edzésformát megismerd és kipróbáld!

12.00 Gerinctréning a Levendula Gyógyközpont szervezésében – A torna segít megelőzni a gerinc- és mozgásszervi problémák kialakulását. Megerősíti a gerinc stabilitásáért felelős izomcsoportokat. Helyreállítja a gerinc mobilitását.

13.00 Zumba Mezei Eszterrel és Fort Alexandrával – Eszter 20 éve tart csoportos és egyéni fitnesz órákat, fitnesz-szakmai vezetőként dolgozik, hetente több alkalommal a Művelődési Házban is megmozgatja a sportolni vágyókat.  


Szalkay terem


11.00 Kismama regenerációs program. Hogyan kezdjük újra a mozgást szülés után? – Mezei Eszter előadása

12.00 Aromaterápia előadás – Esszenciális olajok használata a mindennapokban. Szeretnél egészségesebben élni? Érdekel a vegyszermentes háztartás? Szeretnéd természetes megoldásokkal kezelni az általánosságban jelentkező problémákat? Egészségügyi kihívásokkal küzdesz? Ismerd meg a világ vezető illóolaj vállalatának termékeit!

14.00 Katus Attila előadása: Hogyan hatnak étkezési szokásaink az immunrendszerünkre?


Udvar

Eközben 10 órától a Fót Sportegyesület sportjátékait tekinthetik meg az érdeklődők, velünk lesz Majdán Edit is, kinek keze által többfelé Access kezelést próbálhatnak ki a résztvevők igény szerint. A rendezvényen részt vesznek a területi védőnők is tanácsadás, beszélgetés formájában, illetve lehetőség lesz vércukorszint-, vérnyomás és testösszetétel mérésre is.

A rendezvényre a belépés díjtalan, szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! További részletek Facebook oldalunkon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás