Dobozi-Dudás Bernadett írása


A márciusban kezdődő új, kézműves foglalkozásunk első órája sajnos a vírushelyzet beköszöntével elmaradt, így alig vártuk, hogy szeptemberben eljöjjön hozzánk Csernicsek Sz. Annamária és elindulhasson pénteki kreatív foglalkozásunk.

Az első alkalommal az agyagozás témáját választotta, méghozzá szappantartót készíthettek az érdeklődők. Semmilyen előképzettség nem volt szükséges hozzá, olyan anyagot hozott, amivel nagyon könnyű dolgozni. Így a résztvevők garantált sikerélménnyel távozhattak. De nézzük, hogyan zajlott lépésről-lépésre az egyedi tárgyak készítése, amire legnagyobb örömünkre kicsik és nagyok egyaránt érkeztek:

Következő alkalommal folytatódik az agyagozás, az egyik csoport folytatja a már elkezdett szappantartókat, ők színezik a már kiszáradt termékeiket, az újonnan érkezők pedig elkészíthetik saját szappantartójukat a fent említett módon. Így jövő pénteken (2020. szeptember 25-én) ismét várjuk a kreatívkodni vágyókat 16.30-ra a Művelődési Ház Bársony termébe. Az újonnan érkezők anyagköltsége 500 Ft lesz.

Friss információkért csatlakozz Facebook eseményünkhöz, itt osztjuk meg hétről hétre, hogy milyen témával várjuk a kedves érdeklődőket.


Fotók: Dobozi-Dudás Bernadett


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás