A Fóti Közművelődési és Közgyűjteményi Központ a 39/2020. (X. 30.) EMMI rendelet 5.§-a alapján pályázatot hirdet a Fóti Közművelődési és Közgyűjteményi Központ Könyvtára bibliográfus, feldolgozó munkakör betöltésére

 

A munkakör megnevezése: bibliográfus, feldolgozó

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: A bibliográfus, feldolgozó fő feladata az állománygyarapítás és apasztás adminisztrációja papíralapon és az integrált könyvtári rendszerben. A beszerzett dokumentumok tartalmi és formai feltárása, az egyedi leltárkönyv elkészítése, statisztikai adatok kinyerése az integrált könyvtári rendszerből. Irodai, adminisztrációs feladatok, iratrendezés, szkennelés, iktatás.

A munkavégzés helye: Fóti Közművelődési és Közgyűjteményi Központ Könyvtára, 2151 Fót, Dózsa György út 12-14.

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

A munkakör betöltésének feltételei: Szakirányú felsőfokú végzettség a 39/2020. (X. 30.) EMMI rendelet 2.§-ában, valamint a 2. mellékletében foglaltaknak megfelelően.

Pályázati feltételek: Szakirányú felsőfokú képzettség, magyar állampolgárság, büntetlen előélet, cselekvőképesség,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: A SZIKLA integrált könyvtári rendszer használatában való jártasság, honlapszerkesztésben, pályázati adminisztrációban szerzett tapasztalat. Marketing területen szerzett tapasztalat, ismeretek.

Elvárt kompetenciák: korszerű könyvtárosi ismeretek, Word, Excel, levelezőprogramok, internetes alkalmazások felhasználói szintű ismerete, hivatástudat, nagyfokú precizitás, megbízhatóság, olvasottság, a könyvek szeretete.

Munkabérre és juttatásokra vonatkozó információk: A javadalmazás a Munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény rendelkezései, Fót Város Önkormányzat költségvetésében foglaltak szerint, a felek megegyezése alapján történik.

Munkaviszony kezdő – és befejezőidőpontja:

A munkakör a pályázati elbírálást követően azonnal betölthető, határozatlan időre, 3 hónapos próbaidővel.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, dokumentumok: Részletes szakmai önéletrajz, iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok másolata, 30 napnál nem régebbi hatósági, eredeti erkölcsi bizonyítvány.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. június 30.

A pályázat benyújtásának módja postai úton vagy személyesen: Fóti Közművelődési és Közgyűjteményi Központ, 2151 Fót, Vörösmarty tér 3. Kérjük a borítékon feltüntetni a munkakör megnevezését: bibliográfus, feldolgozó könyvtáros. Elektronikus úton: Palásti Béla részére a palastibela.fotimuvhaz@gmail.com email-címre.

A pályázat elbírálásának módja: A pályázati feltételeknek megfelelő pályázók előértékelését követően a kiválasztottak személyes meghallgatására kerül sor. A személyes meghallgatásra behívott pályázókat az eredményről e-mailben értesítjük.  A pályázat benyújtásának tényét és annak tartalmát az adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeljük. A munkáltató fenntartja a pályázat érvénytelenné nyilvánításának jogát.. A végzettséget igazoló eredeti dokumentumokat a munkaviszony létesítésekor kérjük bemutatni. A sikertelen pályázók pályázatukat 2021. november 30-ig személyesen vehetik át a pályázási címen. A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.vmh.hu és a www.fotikonyvtar.hu honlapon szerezhet.

A pályázati kiírással kapcsolatban további információt Kőszegi Réka könyvtárvezető nyújt. (e-mail: konyvtarvezetofot@gmail.com, telefon: 06-70-760-5611)


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás