Tánc, tánc, és még több tánc: Egy hét a néptánc világában

Van egy különleges programajánlatunk számotokra az augusztus 12-16-i hétre, ami garantáltan felejthetetlen élményeket nyújt majd minden 6-12 éves gyermek számára. A Vörösmarty Művelődési Ház szervezésében egy intenzív és szórakoztató néptánc táborra várunk minden érdeklődőt, ahol a táncé és a népi kultúráé lesz a főszerep.

Miért érdemes jelentkezni a néptánc táborba?

  • A tánc varázslata:
    A néptánc nem csupán mozgás, hanem egy élő hagyomány, ami őseink kulturális örökségét hordozza. A tánc közben a gyerekek megismerhetik a különböző tájegységek táncait, dallamait és történeteit. Ez a különleges élmény segíti a kicsiket abban, hogy mélyebb kapcsolatba kerüljenek a magyar népi kultúrával.
  • Fizikai és szellemi fejlődés:
    A néptánc kiváló mozgásforma, amely fejleszti a gyerekek koordinációját, egyensúlyérzékét és állóképességét. Emellett a néptánc foglalkozások segítik a szociális készségek fejlődését is, hiszen a közös táncok csapatmunkára, együttműködésre és empátiára tanítanak.
  • Kreatív foglalkozások:
    A tábor nem csak a táncról szól! A gyerekek részt vehetnek különböző kreatív foglalkozásokon, ahol népmesékkel, népdalokkal ismerkedhetnek meg, és saját készítésű kézműves alkotásokkal gazdagodhatnak. Mindezek mellett garantált a vidám hangulat és az új barátságok születése.

Tábor Információk:
Időpont: augusztus 12-16.
Helyszín: Vörösmarty Művelődési Ház – 2151 Fót, Vörösmarty tér 3.
Tábor díja: 30.000 Ft
Étkezés díja: 8.325 Ft (tízórai, ebéd, uzsonna)
Tábor vezetője: Baracskai Ádám, tapasztalt néptáncoktató
Korosztály: 6-12 évesek

Jelentkezés és további információk:
Ne habozzatok, jelentkezzetek most, hiszen a helyek gyorsan fogynak! A jelentkezéshez látogassatok el a Vörösmarty Művelődési Ház honlapjára, vagy vegyétek fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailben. Egy hét, ami csak a táncról és a mozgásról szól, és egy különleges utazás a népi kultúra világában vár rátok.

Ne maradjatok le! Jelentkezzetek most, és élvezzétek a néptánc varázslatos világát!

Várunk minden táncos lábú gyermeket szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás