Jarabin Kinga írása


Ahogy májusban ígértük – a fótiak játékos kedvén kapva – júniusban újabb játékkal jelentkezünk.

Itt a nyár, a jó idő. A tél végén, tavasz elején megjelent kerti naplónkban számos tippet, ötletet és hasznos információt osztottunk meg olvasóinkkal a kertészkedésről, annak jótékony hatásairól és előnyeiről.

Számomra már a cikkek megírása is olyannyira motiváló volt, hogy a legkisebb lányommal veteményessé varázsoltuk otthon a teraszt. Kilencféle paradicsom, valamint kukorica, borsó, retek, sárgarépa, eper bontogatja virágait, leveleit, sőt a borsó már a terméseit is, a kedvenc fűszernövényeink (borsmenta, oregánó, bazsalikom), és egy kis méhlegelő virít különféle virágokkal (árvácska, ibolya, őszirózsa, napraforgó, estike, oroszlánszáj, muskátli) odakint. Fantasztikus élmény! Épp úgy szeretünk kertészkedni, mint játszani.

A következő játék itt, a Művelődési Ház blogján, a kerthez, a kertészkedéshez és a kerti napló sorozatban megjelent cikkekhez kapcsolódik. A következő három hétben újra megosztjuk olvasóinkkal ezeket a bejegyzéseket, melyeket érdemes lesz elolvasni, hiszen a 2021. június 28-án, hétfőn megjelenő kvíz kérdései ezekhez fognak kapcsolódni.

És hogy milyen díjakért játszunk? Hamarosan megmutatjuk!


Fotók: Jarabin Kinga


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás