Az új év mindig izgalommal és motivációval tölt el minket, és sokan újévi fogadalmakat tesznek az elkövetkező évben való javulás érdekében. Azonban a fogadalmak betartása nem mindig könnyű feladat.

A fogadalmaknak illeszkedniük kell a személyes értékeidhez és hosszú távú céljaidhoz. Gondolkodj el azon, mi a valódi motivációd a kitűzött célok eléréséhez. Határozd meg, hogy a fogadalmakat mikor szeretnéd elérni. Az időkeretek segíthetnek a folyamatos motiváció fenntartásában és a kitartásban. Bontsd le a nagyobb célokat kisebb lépésekre. Ez segíthet a célok elérésében, mert könnyebben követhetők és kezelhetők lesznek.

Az új év kiváló időszak arra, hogy elindíts pozitív változásokat az életedben. Új szokások kialakítása segíthet a személyes fejlődésben és az általános jólét javításában. Kezdd el azokat a szokásokat, amelyek valóban fontosak és összhangban vannak a céljaiddal. Koncentrálj olyan területekre, amelyeken szeretnél fejlődni. Ha nagy részben a több mozgás és az egészségesebb életmód köré épülnek fogadalmaid, teremts meg ahhoz mindent, hogy könnyű legyen elkezdeni. Készíts egy edzéstervezetet, amit könnyen beilleszthetsz a mindennapi rutinodba.

A Pilates előnyei

A Pilates számos előnnyel járhat a test és az elme egészségének szempontjából. Néhány közülük:

Ezek csak néhány példa a Pilates előnyeire, és minden egyénre más és más lehet, hogy hogyan hat a gyakorlatok rendszeres végzése.

Gyere el a Művelődési Házba minden hétfőn és csütörtökön, és élvezd te is a Pilates jótékony hatásait! Csatlakozz a Facebook eseményhez, hogy ne maradj le az aktualitásokról!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás