Jarabin Kinga írása


A játék egy olyan szabadon választott tevékenység, melyet önmagáért a tevékenységért végzünk, oldja a feszültséget, örömérzet kíséri és velünk marad egész életünkben. Játszunk a gyerekeinkkel, unokáinkkal, szókeresőt töltünk le a mobiltelefonunkra, stratégiai játékokat az asztali gépünkre. Elmegyünk a barátainkkal bowling-ozni, a haverokkal focizni, összeülünk kártyázni, felülünk a körhintára a búcsúban, vagy épp kitöltjük a Vörösmarty Művelődési Ház műveltségi totóját.

Ez év januárjában a Kultúra Hetében indítottuk útjára helytörténeti vetélkedőnket, melyet Szűcs Marika, nyugdíjas pedagógus és könyvtárvezető, az Értéktár Bizottság tagja állított össze 10 héten keresztül. Aki lemaradt, ITT olvashatja el a játékhoz kapcsolódó, Fót történetéről szóló bejegyzéseket.

A tizedik hét után megjelenő totót három korosztályban hirdettük meg, majd a beérkezett helyes megfejtők közül sorsoltuk ki kategóriánként a győzteseket: Toma Dániel (általános iskola), Vladár Dóra (középiskola), Csapó László (felnőtt).

Örömmel tapasztaltuk, hogy Fót lakosai megőrizték játékos kedvüket. Ezen kapva júniusban új játékot hirdetünk Kerti napló rovatunkhoz újabb értékes nyereményekért, kertészeti eszközökért. Részletekkel hamarosan jelentkezünk, addig is érdemes átböngészni a témához kapcsolódó cikkeinket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás