Dobozi-Dudás Bernadett írása


A vírushelyzet második hulláma miatt nem vagyunk könnyű helyzetben, viszont igyekszünk ennek ellenére is különleges programokat szervezni, állandó csoportjaink pedig minden nap megtöltik a házat változatos foglalkozásokkal, oktatásokkal, edzésekkel. Mai blogposztunkban októberi programjainkat gyűjtöttük össze, így aki a beköszöntött rossz időben, lemondva a kinti programokról, nálunk szeretne értékes időt eltölteni, könnyebb lesz az eligazodás programok terén.

Szeptember 30-án nyitottuk meg Varrott gobelin című kiállításunkat, melynek alkotójával,  Siegmund Matilddal történő interjúnkat itt olvashatod. A kiállítás október 22-ig megtekinthető nyitva tartási időben a Művelődési Ház Szalkai termében.

A hagyományokhoz híven idén is október 22-én kezdődnek a nemzeti ünnepi megemlékezések Fóton. A programokat október 23-án a Hadart Színház Orfeum című revüje zárja. Emlékezzünk együtt 1956 hőseire!

Október 9-én került sor a fóti Tájház avatásra, amit október 31-ig minden szombaton 8.00 – 12.00-ig tekinthetnek meg az érdeklődők.


Találkozzunk októberben is a Művelődési Házban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás