Tel: 27-537-350 Email: fotimuvhaz@gmail.com
2151 Fót, Vörösmarty tér 3.

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

INDUL A VAKÁCIÓ A FÓTI AUCHANBAN

2018-06-16 @ 10:00 - 18:00

A parkolóban 10 órától ugráló várral és Nerf Battle pályával várunk titeket, ahol próbára tehetitek céllövő képességeteket, a Hagyományőrző Tűzoltó Egyesület jóvoltából pedig bárki tűzoltóvá válhat erre a napra!

A délután folyamán 14:00 órától az Irigy Hónaljmirigy, 15:00 órától pedig Pápai Joci szórakoztatja az érdeklődőket, az áruház ételudvarában!

Az arcfestés programon kérheted kedvenc állatodat, szuperhősödet. Tigris, nyuszi, macska, pillangó és hercegnő, kalóz és még sok más kreatív festést. Pókember, Batman és társai is meghódítják a Fóti Auchant! Emellett csillámos festést is kérhet bárki! A festés vízálló, így akár strandolni is lehet vele. Virágos, indás szépséges festések a karra, kézre.

A lufihajtogatáson a kezedbe adjuk a kedvenc lufi figurádat, zsiráfot, cicát, kutyát, vagy éppen ha kardot kérnél, azt is teljesítjük!

A kézművesség program alatt sokféle kreatív dolgot készíthetsz: kiskönyvet, ékszereket, pálca-bábot. Apu és Anyu is részt vehet a programon, nekik is teljesíthetők a kézműves témák. Ha nem megy nekik, majd segítünk! 🙂

A kis könyv lehet színes és bármilyen méretű, ami a zsebedben is elfér. Emlékkönyvnek, vagy kis jegyzet könyvnek is kiváló. Készíthetsz különféle gyöngyökből magadnak nyakláncot, szép karkötőt, vagy bokaláncot. Nyáron ezek nagyon csinosak és csajosak!

A kisebbekkel pálca bábot készítünk, valamint különböző színezőkkel is készülünk, amit akár faliképnek is elkészíthetünk együtt és szobád dísze lehet.

A fóti Auchan Kölyökklub csapata is sok szeretettel várja az érdeklődőket, különböző kézműves foglalkozásokkal!

 

 

Részletek

Dátum:
2018-06-16
Időpont:
10:00 - 18:00
Honlap:
https://www.auchan.hu/reszletek/hirek/inditsuk-egyutt-a-vakaciot-a-foti-auchanban

Helyszín

Fóti Auchan
Fehérkő u. 1.
Fót, Pest megye 2151 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://www.auchan.hu/aruhazak/auchan-fot