Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Fóti Fitness

2020-05-28 @ 19:00 - 20:00

|Ismétlődő Esemény (Az összes)

An event every week that begins at 19:00 on csütörtök, repeating until 2020-06-14

Mozdulj Fót! A Vörösmarty Művelődési Ház hetente 4 mozgásformának is helyet ad, melyen az órákra látogatók Mezei Eszterrel fedezhetik fel a mozgás örömét. Eszterről bővebb információ ITT.

2020-tól a következő időpontok látogathatóak:

Hétfő 19:00 Zumba, 20:00 Pound

Kedd 19:00 Alakformáló

Csütörtök 19:00 Piloxing

MI AZ A PILOXING?

Robbanékony boksz, kecses pilates és dinamikus dance elemek ötvözete, melynek eredménye egy kőkemény, mezítlábas, piloxing tréning. Ez a mozgásforma egy intervall típusú zenés edzés, ahol a gyors ütéssorozatokat a core izmok edzése és különböző erőgyakorlatok követnek, a tánc kecsességével fűszerezve. Azért fejlesztették ki, hogy kalóriát égessen, fejlessze az izmokat, fizikálisan és mentálisan is erőssé tegyen. Ehhez az egyenként 250 gramm súlyú piloxing kesztyűk is hozzájárulnak.

MI AZ A ZUMBA? 

A zumba Kolumbiából származó, könnyen elsajátítható, latin ritmusokra épülő tánc, mely fitneszprogram is egyben. A mozdulatok aerobik és különböző táncok lépéseiből tevődnek össze. Olyan ismert táncok alaplépéseit tartalmazza, mint a salsa, merengue, cumbia, flamenco, calypso, reggaetón és a hastánc.

MI AZ A POUND?

A pound – magyarul légdobolás – egy olyan cardio edzésforma, amely egyrészt igazán átmozgatja, megdolgoztatja az egész testet, másrészt a zene ritmusa, hangulata, üteme felébreszti a benned “szunnyadó” rocksztárt! A zenére koreografált mozdulatsorokat úgy alakították ki, hogy rengeteg comb-, far-, has – karizom gyakorlat követi egymást, de mivel magával ragad a zene, észre sem veszed, mennyi kalóriát égettél, erőnléted, koordinációd mennyit fejlődött! Maximális stresszlevezetés, önbizalomnövelés, őrült jó hangulat!

 

Részletek

Dátum:
2020-05-28
Időpont:
19:00 - 20:00

Helyszín

Vörösmarty Művelődési Ház
Vörösmarty tér 3.
Fót, Pest megye 2151 Magyarország
+ Google Térkép