Dobozi-Dudás Bernadett írása


Októberi programajánlónkra nagyon sokan kíváncsiak voltatok, így most ismét összefoglaljuk a következő hónap eseményeit. Novemberi programjaink épp oly színesek, mint maga a természet ősszel.

Minden hónap első keddjén találkoznak a Búzavirág Nyugdíjas Klub tagjai egy kötetlen beszélgetésre, falatozásra és koccintásra. November 3-án 14 órára várja az érdeklődőket Keresztesiné Gizus, Nyugdíjas Klubunk vezetője.

Fotó: 30 éves Nyugdíjas Klub találkozó – 2019

Ugyanezen a napon délután 18 órakor kezdődik a lakossági fórum a DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. szervezésében a Művelődési Ház Muharay termében.

Varrott gobelin című kiállításunk sikere után, ismét egy különlegesség költözik Szalkai termünkbe, ahol két kiállító gyönyörű festményeit tekinthetik meg az érdeklődők 3 héten át. A megnyitóra pedig szeretettel várunk mindenkit november 6-án 18 órára.

Fót Város Önkormányzatának Képviselő-testülete november 11-én (szerdán) 18 órai kezdettel KÖZMEGHALLGATÁST tart a Művelődési Házban.

November 21-én megrendezésre kerül hagyományos adventi kézműves játszóházunk, melynek keretén belül asztaldíszeket, koszorúkat és karácsonyi dekorációkat készíthetnek az érdeklődők. Az esemény díjtalan, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációkat az advent.fotimuvhaz@gmail.com e-mail címre várjuk. A csoportokat két turnusba indítjuk: 10-12 és 13-15 óráig. Kérjük a megfelelő időpontot feltüntetni regisztrációkor. Hangolódjunk együtt az ünnepekre!

November 27-én 17 órakor egy egyedülálló kiállítás nyílik a Művházban, tagintézményünk a Németh Kálmán Emlékház szervezésében. „Vonalak és formák vonzásában” néven Németh Kálmán rajzaiból tekinthetnek meg az érdeklődők egy egyedi kiállítást.

A jelenlegi vírushelyzet és az őszi, változékony időjárás is arra késztet minket, hogy többet foglalkozzunk immunrendszerünk megerősítésével. Ennek kapcsán szerveztük meg Egészségnapunkat, mely november 28-án kerül megrendezésre. Életmód-tanácsadás, kézműves foglalkozások, könyvbemutató és folyamatos mozgási lehetőség egész nap. A belépés díjtalan! Facebook eseményünkbe folyamatosan töltjük fel a programok részleteit és regisztráció lehetőségeit. Friss információkért kövesd a csoportot és tarts velünk az Egészségnapon is!

Ezen kívül állandó programjainkról se feledkezzünk meg, melyek folyamatos becsatlakozási lehetőséget nyújtanak kicsiknek és nagyoknak.

Találkozzunk novemberben is a Művelődési Házban!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás