Kádár Annamária nevével, mint anya, meseblog szerkesztő és pedagógus, elsősoron a mesepszichológia kapcsán találkoztam. Gondolatai, tanácsai megerősítették szakmai alapállásaimat éppúgy, mint anyai nézőpontjaimat.

Kádár Annamária azonban a pszichológia számos más területén is aktívan és hitelesen van jelen. a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és Neveléstudományok Karán szerezte pszichológusi oklevelét. Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán, a Kognitív Fejlődés programon végezte doktori tanulmányait, amivel párhuzamosan a Budapest Műszaki Egyetemen szerezte meg munka- és szervezetpszichológusi szakképesítését, majd a családterápia valamint a relaxáció és szimbólumterápia területén folytatta tanulmányait. Hiszi, hogy a fejlődés igazi mozgatórugója a komfortzóna elhagyása, hogy a legfontosabb személyes érték a hitelesség, és hogy a legmélyebb erőforrás pedig a játékosság.

Kádár Annamária Kultúrházak Éjjel Nappal programsorozatunk keretén belül most ellátogat hozzánk is. Ismerd meg önmagad és tudni fogod a sorsodat! címmel tart előadást a Vörösmarty Művelődési Házban 2022. szeptember 22-én, pénteken 18 órától.

Jegyár: 2000 Ft

Jegyek kaphatók a Művelődési Ház irodájában nyitvatartási időben.

További információ: 06 70 5046126

Jarabin Kinga írása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás