A szerző immár több, mint harminc esztendővel ezelőtti műve, túlzás nélkül állíthatjuk, hogy kultikus könyvvé lett a sci-fi rajongók körében világszerte. Nem véletlenül, hiszen eredetibb, ötletesebb, megdöbbentőbb, elképesztőbb, humorérzékről, érzékenységről, intelligenciáról tanúskodó paródiája a műfajnak biztos, hogy nem született mind máig sem az irodalomban. A kötet a szerző öt sikeres, folytatásos művét közli egy kötetben, amelynek az első része a cím adó munka.

A további regények címei: Vendéglő a világ végén; Az élet, a világmindenség meg minden; Viszlát és kösz a halakat; Jobbára ártalmatlan. A könyvből 1979 óta több mint húszmillió példányt adtak el világszerte, folytatásos rádió- és tévéjáték, sőt, mozi film is készült belőle.


Forrás: Új Könyvek Állománygyarapítási tanácsadó

A könyv a Fót Városi Könyvtár és a Fiókkönyvtár állományában is megtalálható.

Ha könyves inspirációra vágysz, csatlakozz Facebook-on a Fót Városi Könyvtár online olvasóköréhez – FIOK // Fóton Itthon Olvasok Közössége -, ahol a tagok írásban és közös beszélgetések keretében is megoszthatják egymással az olvasott művekkel kapcsolatos gondolataikat.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás