Fotó: nosalty.hu

Mezei Eszter írása


Ma van a tél utolsó napja, úgyhogy ez alkalomból hoztam nektek egy finom tavaszi ételt.

Tavaszi csirkemell:

A csirkemell mindkét oldalát megsózzuk, majd forró serpenyőben kevés olajon, magas hőfokon aranybarnára sütjük. (Kb. 2 perc oldalanként.) Egy tepsibe alufóliát teszünk. A serpenyőből a csirkemellet egyből az alufóliára tesszük. Ízlés szerint megszórjuk a zöld fűszerekkel, majd rátesszük a félbevágott koktélparadicsomokat, a gerezdekre vágott lila hagymát és a tetszőleges darabokra vágott kápia paprikát.

Az alufóliába becsomagoljuk a csirkemellet, majd 180 fokos sütőben még kb. 10 percig így pároljuk.

Ha kivettük a sütőből, 5-10 percig még ne csomagoljuk ki, pihentessük.

Jó étvágyat!


Mezei Eszter Humánkineziológus Edzés Otthon Bombaforma Program

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.